Rüyada ölü kartal görmek

Rüyada ölü kartal görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, kısmetlerinin bol olacağına, hatalı yollara sapılacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Rüyada ölü kartal gördüyseniz:

  • Ev içinde olumsuz konuşmalar geçebilir, aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Rüyada kartal ölüsü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına yorulur.

Rüyada ölü kartal görmek mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kartal yumurtası görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kartal kanadı görmek gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçan kartal görmek hayatına bolluk ve bereket geleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kartal yemek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, elinin bolluk göreceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kartal görmek işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, mesleğinde çok başarılı olacağına işarettir.

Rüyada sarı kartal görmek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments