Rüyada kartal ve güvercin görmek

Rüyada kartal ve güvercin görmek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, yanlış anlaşılmaların ve yargısız infazların kişiyi zor durumda bırakacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına işarettir.

Rüyada kartal ve güvercin gördüyseniz:

  • İletişim biçiminiz, farkı yaratacak olan asıl şey olabilir.

Rüyada kartal ve güvercin görmek başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına alamet eder.

Rüyada kartal veya şahin görmek bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada kartal yemek yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, sorunların yakında son bulacağına, iş hayatı ile ilgili olarak atılan adımların başka kişilerin dikkatini çekeceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Rüyada kartal olduğunu görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kartal başı görmek iş yerinde kıymetinin anlaşılamaması yüzünden kişinin mutsuz olacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına işarettir.

Rüyada mavi kartal görmek hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına inanılır.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak sevinçli bir hayat süreceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada kartal uçurmak yaşamının daha kolay hale geleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede allah’ın izni ile son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments