Rüyada mavi kartal görmek

Rüyada mavi kartal görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada mavi kartal gördüyseniz:

  • Düşmanca tavırları olan kişiler, düşman kazanmak olasılığı vardır.

Rüyada mavi kartal görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde kartal görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, rızkının genişleyeceğine, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yavru kartal görmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kartal saldırısı görmek büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartal kafası görmek her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada kartal yavrusu yakalamak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada kartal saldırısına uğramak bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına tabir olunur.

Rüyada kartala binmek elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sabit kalması yani ne büyümesi ne küçülmesi rüya sahibinin hayatının bazen sıkıntılı, bazen de rahat geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments