Rüyada kartal uçurmak

Rüyada kartal uçurmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine delalet eder.

Rüyada kartal uçurmak gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Rüyada uçan kartal görmek parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kartal uçurmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine inanılır.

Rüyada kartalın uçtuğunu görmek eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, eğer iş için seyahat edilecekse gidilen yerde netice alınamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kartal görmek yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada kartal yavrusu görmek uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine işaret eder.

Rüyada şahin kartal görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine delalettir.

Rüyada kartal tarafından kovalanmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kartalın öldüğünü görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, hayallerinin de yarım kalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments