Rüyada kartal olduğunu görmek

Rüyada kartal olduğunu görmek yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, aradaki buzların eritileceğine, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine, düşünmeden hareket edeceğine, sorunların çözüleceğine, hayallerinin suya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kartal olduğunu gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun ev ya da eşinizle ilgili bir konuda yanlış bir karar vererek zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada kartal öldürmek ancak kötülük yapmak isteyen kişiden kurtulduktan sonra kazanç getirecek bazı işlere girileceğine, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına işaret eder.

Rüyada siyah beyaz kartal görmek yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada kartal yumurtası görmek farklı şeyler deneyeceğine, hayırlı kapıların açılacağına işaret eder.

Rüyada ölü kartal görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet eder.

Rüyada kartala dönüşmek elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, karşılaşılacak hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada kartal taşlamak mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kartal yuvası görmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kartal ayağı görmek kişinin adeta gençleşeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments