Rüyada yüksekten karşıya atlamak

Rüyada yüksekten karşıya atlamak sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, huzurunu kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak gördüyseniz:

  • İstediklerinizi almak için yardıma ihtiyacınız varsa, sormaktan çekinmeyin.

Rüyada yüksekten karşıya atlamak fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, ticarette öne geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan karşıya atlamak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine delalet eder.

Rüyada karşıya atlamak eğer işsizse iş bulacağına, zamandan da kar edeceğine işaret eder.

Rüyada karşıdan karşıya atlamak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten atlamak ölmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek yere atlamak haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin yüksek bir yerden atladığını görmek borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments