Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini görmek

Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, hiçbir sorun yaşanmayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, elinde bulunan imkânlar ile girdiği bir işte yaşanabilecek sorunlara karşı önlem olarak bir miktar tasarruf yaptığına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine yorulur.

Rüyada başkasının ayaklarının kesildiğini gördüyseniz:

  • Almanız olası bir teklife hemen cevap vermeyin.

Rüyada ayak parmaklarının kesildiğini görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ayak parmağının kesildiğini görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayaklarının altının kesildiğini görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine inanılır.

Rüyada ayağın kesilmesini görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayak kesildiğini görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kötü durumların ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin ayağının kesildiğini görmek gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, eğitimini sürdüren gençlerde ise askeri sınavlar veya önemli eğitim kurumlarının sınavlarında büyük başarılar elde etmek, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine alamet eder.

Rüyada ayak tabanının kesildiğini görmek çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments