Rüyada hayvanla cinsi münasebet görmek

Rüyada hayvanla cinsi münasebet görmek üzücü haberler alacağına, rızkının da genişleyeceğine, rahat edileceğine, kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, temiz saf bir adamla evlenebileceğine, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, kontrolü ve inancı elden bırakmayacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayvanla cinsi münasebet gördüyseniz:

  • En azından aileden birisinin sorunları sizi oyalayabilir.

Rüyada hayvanla cinsi münasebet görmek sağlığının yerinde olacağına, hayırlı bir sürece girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kadınla cinsi münasebette bulunmak gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine delalet eder.

Rüyada köpekle cinsi münasebette bulunmak yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine delalettir.

Rüyada ölüyle cinsi münasebette bulunmak iyiliğe ve güzelliğe, yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye yorulmaktadır.

Rüyada başkasının cinsi münasebetini görmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkekle cinsi münasebet görmek aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, aldığı kararlardan ve attığı adımlardan yana yüzünün güleceğine işarettir.

Rüyada kocasıyla cinsi münasebette bulunmak borcunun çok olacağına, kısmetinin hep açık olacağına inanılır.

Rüyada anneyle cinsi münasebet görmek insanlar arasındaki saygınlığını geri kazanacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments