Rüyada karnına bebek koymak

Rüyada karnına bebek koymak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, elinde bulunan imkânların bollaşacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına sahip olacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnına bebek koymak gördüyseniz:

  • Bazı masraflar yapabilir, gereksiz heveslere kapılabilirsiniz.

Rüyada karnına bebek koymak bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, başarı kazanılacağına tabir olunur.

Rüyada erkek bebek doğurmak ve isim koymak eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, evindeki ve işindeki verimin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin adını koymak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin ismini koymak yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada bebek ismi koymak içine düştüğü zor durumu kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, bir sebeple çok zorlanacağına inanılır.

Rüyada bebeği mezara koymak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni doğan bebeğe isim koymak tövbelerinin allah’a ulaşacağına, gülmekten yana bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada bebeğe isim koyduğunu görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments