Rüyada karnında bebek kımıldadığını görmek

Rüyada karnında bebek kımıldadığını görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, zor durumlarda kalacağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak olan bir fırsatı değerlendirerek kariyerinde büyük bir sıçrama yapacağına, büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada karnında bebek kımıldadığını gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada karnında bebek kımıldadığını görmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, kazanılan paranın artacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeği görmek kişinin başına kötü bir olay geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına işarettir.

Rüyada bebeği karnında görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine inanılır.

Rüyada karnında bebek eli görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına yorulur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, sıkıntılı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada karnında bebek görmek sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnında bebeği görmek yaşamı boyunca kendinden çok önce onları düşüneceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments