Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, verilen emeğin boşa gideceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Daha az kafa karıştırıcı olmaya dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek ağız tadından olacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalettir.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek ufkunun açılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek ortalığın karışacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnı bebek görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet eder.

Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına inanılır.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine, ona göre davranacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments