Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, işlerin günden güne artacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, evi kendisinin çekip çevireceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde sinema, tiyatro gibi bir sanat aktivitesinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada karnında bebek kımıldadığını görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin kımıldadığını görmek işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin hareket ettiğini görmek attığı bazı adımlar sayesinde kendisini çok iyi bir makamda göreceğine, zahmetli işlerin kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek her gün daha fazla dolacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği karnında görmek sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek oynaması görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar üstünde bebek görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına delalettir.

Rüyada kar ve bebek görmek yeni tanışmalar konusunda mesafeli davranacağına, manevi olarak kalbin allah aşkı ile dolacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments