Rüyada karnında bebek eli görmek

Rüyada karnında bebek eli görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, endişe ettiği konuların gitgide daha iyi bir hal alacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, geçim derdi yaşayacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine tabir olunur.

Rüyada karnında bebek eli gördüyseniz:

  • Hayatınızı zorlaştıran, problem yaratan ya da size yük olan şeylerden kurtularak daha rahat ilerleme şansı bulabilirsiniz.

Rüyada anne karnında bebek eli görmek tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada karnında bebek eli görmek kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, ters giden olayların düzeltileceğine delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karla el yıkamak hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, elinin darlaşacağına alamet eder.

Rüyada elinde kar görmek nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar tanesini eline almak doğru iş ortaklığı yapacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments