Rüyada anne karnındaki bebeği görmek

Rüyada anne karnındaki bebeği görmek işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada anne karnında bebek eli görmek rüya sahibinin içine kapanacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnı bebek görmek iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına işaret eder.

Rüyada anne karnında konuşan bebek görmek moralinin yerine geleceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine inanılır.

Rüyada anne karnında ağlayan bebek görmek eline geçen malları tutamayacağına, sevdiği kişiler ile kuracağı ortaklık sayesinde kendisini çok rahat hissedeceğine delalettir.

Rüyada anne karnında ikiz bebek görmek bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments