Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek sevinç dolu haberler alacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü gördüyseniz:

  • Ne yapacaksanız tek başınıza yapmalısınız.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine delalettir.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, endişe verici olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine delalet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek malının ve parasının çoğalacağına, mevkilerinin yüksek olacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments