Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü gördüyseniz:

  • Savlarınıza veya tezlerinize karşı çıkan kişiler olabilir.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalettir.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına inanılır.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek hastalıkların haneden uzak olacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine işaret eder.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, işlerinin çok açılacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek çok büyük mutluluk yaşayacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments