Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylere vakit ayırmanız ya da bazı hareketlerinizde yapacağınız değişiklikler sonuç almak istediğiniz konularda istediğiniz sonucu almanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine delalet eder.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, böylece kendine güveneceğine tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek para sıkıntısının olmayacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments