Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine delalet eder.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi, gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada karnında bebeğin öldüğünü görmek yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğinin öldüğünü görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine yorulur.

Rüyada bebeğin karnında öldüğünü görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine alamet eder.

Rüyada bebeğinin karnında öldüğünü görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeğin öldüğünü görmek imkân sahibi olacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına inanılır.

Rüyada karnındaki bebeğinin öldüğünü görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına yorulur.

Rüyada anne karnında bebeğin öldüğünü görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments