Rüyada karısını çirkin görmek

Rüyada karısını çirkin görmek durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine, yapılan işte yalnız kalınacağına, her türlü konforsa sahip olunacağına, lüks içinde olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, aldığı dualarla işlerinin de yolunda gideceğine, çok hayırlı ve güzel fırsatlar yakalayacağına, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısını çirkin gördüyseniz:

  • Finansal, gayrimenkullerle ilgili ya da ailevi konularda sempatikliğinizi ön plana çıkartmalısınız.Bu durum olayların sizin istediğiniz şekilde ilerlemesini sağlayabilir.

Rüyada karısını çirkin görmek aile bireylerinden biri ile tartışacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalet eder.

Rüyada yüzünün çirkinleştiğini görmek rüya sahibinin hayatı boyunca istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, çok yükseleceğine, varlıklı kimse olacağına delalettir.

Rüyada çirkin kedi görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başka birinin çirkinleştiğini görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine delalettir.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek üzerindeki kötü imajı sileceğine, herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir kadını çirkin görmek eski huzurun yeniden sağlanacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına delalettir.

Rüyada birinin yüzünün çirkinleştiğini görmek tatsız sözlerin de unutulacağına, kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada çirkin biriyle evlenmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments