Rüyada karın altında yatmak

Rüyada karın altında yatmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına alamet eder.

Rüyada karın altında yatmak gördüyseniz:

  • Yatırım enstrümanlarınızı, başkalarının kaynaklarını veya paralarını ilgilendiren konularda kesin adımlar atılması gerekebilir.

Rüyada karın altında yatmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine tabir olunur.

Rüyada karın üstünde yatmak büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine delalet eder.

Rüyada karın üstüne yatmak kısmetinin ve şansının da açık olacağına, müjdeli olaylar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde yatmak çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada karın altında yürümek böylelikle yüzünün güleceğine, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın altında balık görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada karın altında kalmak hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada yağmur altında yatmak aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments