Rüyada karın üstünde yatmak

Rüyada karın üstünde yatmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, sermayenin harcandığına değeceğine, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada karın üstünde yatmak gördüyseniz:

  • Olmayacak işlerin peşinde koşmak size zarar verebilir.

Rüyada karın üstünde yatmak onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karın altında yatmak çok rahat edilecek bir işe girileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada karın içinde yatmak moralin ve keyfin yerine geleceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstüne yatmak daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın üstünde araba sürmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada karın üstünde ağlamak sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak patron koltuğuna yükseleceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine yorulur.

Rüyada karın üstünde kan görmek çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments