Rüyada karın içinde yatmak

Rüyada karın içinde yatmak birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kul hakkına girmeyeceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, hane içinde eski mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde yatmak gördüyseniz:

  • Ani olaylar her ne kadar rahat ettiğiniz yoldan çıkmanıza neden olsa da, sizin için önemli veya önemli olabilecek konularda hız kazanmanızı sağlayacağı için şikayetçi olmamanızda fayda var.

Rüyada karın içinde yatmak ettiği duaların allah katında kabul göreceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada karın altında yatmak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yaşadığı kötü günlerin ve olayların etkisini unutma imkânı yakalayacağına ve hayatının artık istediği şekilde ilerleyeceğine, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalettir.

Rüyada karın üstünde yatmak yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın üstüne yatmak kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada karın içinde hayvan görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada karın içinde kalmak eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulur.

Rüyada karın içinde çiçek görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karın içinde ateş görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments