Rüyada karın şiş kadın görmek

Rüyada karın şiş kadın görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine inanılır.

Rüyada karın şiş kadın gördüyseniz:

  • Hızla ilerlemek veya kendinizi daha fazla tutmamak istediğiniz konularda en kısa sürede harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada karın şiş kadın görmek bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın şişmesi görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada şiş karın görmek sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına inanılır.

Rüyada karın şişliği görmek işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, ailesine karşı kötü davranışlarda bulunan bir akrabanın kulağının çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnı şiş kadın görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına yorulur.

Rüyada karını başkasıyla görmek hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karın erimesini görmek işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada karın üstünde yatmak sorunların çözüleceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments