Rüyada karını başkasıyla görmek

Rüyada karını başkasıyla görmek büyük bir kazanç elde edileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, evli ise çocuk sahibi olmak için acele etmeyeceğine inanılır.

Rüyada karını başkasıyla gördüyseniz:

  • Harcamalarınız dikkat gerektiriyor.

Rüyada karın üstünde namaz kılmak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına yorulur.

Rüyada karın şişmesi görmek meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına işarettir.

Rüyada karın ağrıması görmek gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, maddi açıdan büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada karın üstünde uçmak içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada karını başkasıyla görmek yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada karın şiş kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine rivayet eder.

Rüyada karın altında balık görmek ömrünün sonuna kadar rahat yaşayacak kazanca ulaşacağına, eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine ve zor bir dönemin gösterilecek sabırla kolayca atlatılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayvan karın görmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, dahiyane projeler ve çalışmalar ortaya koyacağına, ayrıcalık gerektirecek bir zekaya sahip olması sayesinde ticaret dünyasında en çok aranan, kalifiye elemanlar arasına gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments