Rüyada karın şişmesi görmek

Rüyada karın şişmesi görmek darp edileceğine, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, olayların yatışıp, ortalığın güllük gülistanlık olacağına, süzüleceğine, ağlayacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, çalışmalarının karşılığını alacağına delalet eder.

Rüyada karın şişmesi gördüyseniz:

  • Fırsat gibi görünse de, önerileri dikkatli ele almanızda fayda var.

Rüyada karın şiş kadın görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada karın şişmesi görmek yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karın şişliği görmek ailesindeki huzurun bozulacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada şiş karın görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine işarettir.

Rüyada karın içinde balık görmek insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın yağdığını görmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karın çatlağı görmek yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Rüyada karını dövmek başarısızlıklara düşeceğine, gidilen yolda engel üstüne engelle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments