Rüyada karga ısırmasını görmek

Rüyada karga ısırmasını görmek sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işarettir.

Rüyada karga ısırmasını gördüyseniz:

  • Başkalarına bağımlı olmak ya da yeni deneyimler yapmak arasında kalabilirsiniz.

Rüyada karga ısırmasını görmek gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada karganın ısırmasını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karga tarafından ısırılmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada karga kesmek geçim sıkıntısına düşeceğine ve bir türlü bir yerde tutunamayacağına, rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafeste karga görmek yuva kuracağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine inanılır.

Rüyada karga taşlamak daha çok kazanç elde edeceğine, işlerinin yaver gideceğine ve kazancının çoğalacağına işaret eder.

Rüyada karga pisliği görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına delalet eder.

Rüyada kargayla uğraşmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments