Rüyada kafeste karga görmek

Rüyada kafeste karga görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, bir sebeple yeni bir yola başvurulacağına delalet eder.

Rüyada kafeste karga gördüyseniz:

  • Alışılmadık arkadaşlıklar veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada kafeste karga görmek iyileşeceğine, hilebaz biri ile iş yapıp aldatılacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada kuşun kafese girdiğini görmek başta umutları olmak üzere sahip olduğu maddi ve manevi değerleri kaybedeceğine, sarsılacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kafes içinde olmak daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yazgısının güzelleşeceğine rivayet eder.

Rüyada kafeste tavşan görmek sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kanaryayı kafese koymak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kafes içinde kedi görmek işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına inanılır.

Rüyada büyük kafes görmek böylece büyük kazançlar elde edileceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada muhabbet kuşunu kafese koymak malına gelecek zarara, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments