Rüyada kargayla uğraşmak

Rüyada kargayla uğraşmak yaşamını kolaylaştıracağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına yorulur.

Rüyada kargayla uğraşmak gördüyseniz:

  • İçinize kapandıkça, herkesin sizi anlamasını da zorlaştırıyorsunuz.

Rüyada kargayla uğraşmak sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine yorulur.

Rüyada tuvaletle uğraşmak şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalet eder.

Rüyada hayvanlarla uğraşmak geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonuyla uğraşmak aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir şeyle uğraşmak parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalet eder.

Rüyada kendi saçınla uğraşmak gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada böceklerle uğraşmak zor durumda kalacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına, iflas edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanla uğraşmak kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments