Rüyada karga kesmek

Rüyada karga kesmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, elde bulunan maddi olanakların kaybedileceğine, girdiği işleri kaybedeceğine, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına işaret eder.

Rüyada karga kesmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki isteksizliği atıp, belli konuların üstüne gitmeli, eski alışkanlıklarınızı veya iş yapma stillerinizi hatırlamalısınız.

Rüyada karga kesmek elinde avucunda olanı yitireceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına inanılır.

Rüyada karga sevmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada hasta karga görmek maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eve giren karga görmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, sevdiği kişi ile herhangi bir sorun ya da tartışma yaşamayacağına ve çok huzurlu ve mutlu bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada kargalar görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada kargaya ekmek vermek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine işarettir.

Rüyada bir sürü karga görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, ilerleyemeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dev karga görmek hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine, ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments