Rüyada karganın ısırmasını görmek

Rüyada karganın ısırmasını görmek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş yeri sahibi olacağına, patron koltuğuna geçeceğine, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada karganın ısırmasını gördüyseniz:

  • Maddi açıdan büyümenize ya da rahatlamanıza katkısı olabilecek yenilikler yapılabilir.

Rüyada karga tarafından ısırılmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karga ısırmasını görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karganın ısırmasını görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine işarettir.

Rüyada mavi karga görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına işarettir.

Rüyada leş yiyen karga görmek işlerinin de rast gideceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına tabir olunur.

Rüyada leş kargası görmek şansın ve bahtın da açılacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine yorulur.

Rüyada karganın başına konduğunu görmek geçim derdi yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kargaların saldırısına uğramak uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine ve yalan söyleyerek insanların arasını bozan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yeni işlere ve projelere gireceğine ve çok başarılı olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments