Rüyada karga pisliği görmek

Rüyada karga pisliği görmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına, insan ya da hayvan demeden, allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, çok sayıda sorunla boğuşmak zorunda kalacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada karga pisliği gördüyseniz:

  • Temkinli olmanız gerekiyor.

Rüyada karga pisliği görmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, hedeflerine kavuşacağına işarettir.

Rüyada karga yakmak kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para işaret etmektedir.

Rüyada karga kovalamak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine işarettir.

Rüyada leş yiyen karga görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hasta karga görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok karga görmek vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada karga emzirmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, insanları hak yoluna çağıracağına tabir olunur.

Rüyada karga vurduğunu görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments