Rüyada karda fotoğraf çektirmek

Rüyada karda fotoğraf çektirmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, zahmetinin çoğalacağına, allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına inanılır.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Eğlenceye zaman ayırmalı, dışarı çıkıp keyifli vakit geçirmeye çalışmalısınız.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karda fotoğraf çekmek maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek çevresinin güzel insanlarla dolacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada vesikalık fotoğraf çektirmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına inanılır.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına yorulur.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada fotoğraf çektirmemek doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada aile fotoğrafı çektirmek talihin yüzlerine güleceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments