Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek en çetin zorlukların aşılacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, dertlerin son bulacağına, kısa süreli karlar elde edileceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini gördüyseniz:

  • Her konunun çözülmesini istiyorsanız iş bölümü yapmanız veya işleri basitleştirmeniz gerekiyor.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirmek büyük işlerin ortaya konulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine delalet eder.

Rüyada düğün fotoğrafı çektirdiğini görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına yorulur.

Rüyada düğünde fotoğraf çektirmek heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına, takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına inanılır.

Rüyada bebekle fotoğraf çektirmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta fotoğraf çektirmek kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine inanılır.

Rüyada arkadaşla fotoğraf çektirmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin fotoğraf çektiğini görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments