Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek gördüyseniz:

  • Ani tepkileri olan kişilerden uzak durun.

Rüyada bir ünlüyle fotoğraf çektirmek hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada ünlü biriyle fotoğraf çektirmek alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebekle fotoğraf çektirmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, ilerleyeceğine, yükseleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına delalettir.

Rüyada birinin fotoğraf çektirdiğini görmek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi fotoğrafını çektirmek yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına alamet eder.

Rüyada toplu fotoğraf çektirmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına ve çok güzel olayların insanların hayatlarına etki edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada karda fotoğraf çektirmek bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Serpil

Rahmetli ananemle fotoğraf çektirmek istiyorum ama bitürlü kimse çekmiyor ananemi kucağıma alıp herkese rica ediyorum kimse çekmiyor

Rahmi gun

Rüyamda bi arkadaşımla fotoğraf çektirirken için hazırlamıyorduk sonra onun eşide geldi benim eşim yok ölmüştü bi anda oda geldi yanımıza fotoğraf çekindik tabiri nedir