Rüyada aile fotoğrafı çektirmek

Rüyada aile fotoğrafı çektirmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, kötü haberler alınacağına, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine, kısmetlerin azalacağına, üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına rivayet eder.

Rüyada aile fotoğrafı çektirmek gördüyseniz:

  • Kişisel hayatınızda da yeni kararlar söz konusu olabilir.

Rüyada aile fotoğrafı çektirmek bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle fotoğraf çektirmek iç sıkıntınızın azalacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada fotoğraf çektirmemek maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen biriyle fotoğraf çektirmek hem itibar edineceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine alamet eder.

Rüyada bir erkekle fotoğraf çektirmek lüks şekilde yaşayacağına, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada erkekle fotoğraf çektirmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine ve aile fertleri ile miras meselesi yüzünden kavgalar yaşanacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birisiyle fotoğraf çektirmek iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada denizde fotoğraf çektirmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments