Rüyada karanlıkta su içmek

Rüyada karanlıkta su içmek bundan menfaat elde edeceğine ama yaptığı yanlış nedeni ile artık huzurunun kalmayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, sıhhate ve saadete kavuşacağına, bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta su içmek gördüyseniz:

  • Yalnız başınıza ilerlemeniz gerekmiyor.

Rüyada karanlıkta su içmek malının ve parasının ziyan olacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta sigara içmek kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, dişe diş savaşacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık su görmek cesaretinin yerine geleceğine, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta su görmek zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık sularda yüzmek çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlık suya düşmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlık suya girmek meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine tabir olunur.

Rüyada gölden su içmek umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments