Rüyada karanlık sularda yüzmek

Rüyada karanlık sularda yüzmek iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, esenliğe, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, şeytanın aklına uyacağına, çeşitli tartışmalar yaşanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık sularda yüzmek gördüyseniz:

  • Çeşitli ilişkileriniz hakkındaki açıklamalar sizi savunmasız yakalayabilir.

Rüyada karanlık sularda yüzmek işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık havuzda yüzmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, bir rahat yüzü görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta suda yüzmek ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık suda yüzmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, kurulu bir düzenin sağlanacağına inanılır.

Rüyada karanlık denizde yüzmek sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine delalet eder.

Rüyada karanlık suya girmek büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta su görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, deneyimleri ile yeni personellere yön vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta su içmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments