Rüyada karanlık suya düşmek

Rüyada karanlık suya düşmek allah’ın sevgili kullarından olduğuna, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada karanlık suya düşmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya kişisel planlarınızı ilgilendiren hangi konuları geliştirmek istiyorsanız, şimdi başlamanız etkileyici sonuçlar almanıza yardım edebilir.

Rüyada karanlık suya düşmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, ister istemez çok üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada karanlık kuyuya düşmek şansın ve kısmetin kapanacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlığa düşmek sağlığının bozulacağına, aksiliklerin baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada karanlık boşluğa düşmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık denize düşmek sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada karanlık bir kuyuya düşmek daha temkinli ve garantici olacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta düşmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, kendisine olan güvenini ve yaşama karşı cesaretini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık yere düşmek sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments