Rüyada karanlıkta su görmek

Rüyada karanlıkta su görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıkta su gördüyseniz:

  • Ortak kazançlar, miras, hukuki olaylarla ilgili konular ön planda yer alabilir.

Rüyada karanlık suya düşmek çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, getirisi çok olan işler yapacağına delalet eder.

Rüyada karanlık su görmek terfi edeceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine işarettir.

Rüyada karanlık sularda yüzmek sağlık problemleri yaşamayacağına, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada karanlıkta su içmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine, sorunların üstesinden geleceğine alamet eder.

Rüyada karanlık suya girmek ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, depresyona gireceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta su görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına inanılır.

Rüyada karanlık bir yolda koşmak bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta çakmak yakmak yüküne ortak olacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments