Rüyada karanlık suya girmek

Rüyada karanlık suya girmek birçok yeni bağlantı kurulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine, hayırlı ve çok güzel olaylar yaşayacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına delalet eder.

Rüyada karanlık suya girmek gördüyseniz:

  • Alelacele seçimler yapmak için kendinizi zorlamamalı, biraz zaman kazanmalısınız.

Rüyada karanlık suya girmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık eve girmek çalıştığı yerde amir olacağına, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, işlerinin çok açılacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta havuza girmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kırılacağına ve bazı kimseler nedeniyle hayal kırıklığına düşeceğine yorulur.

Rüyada karanlık bir eve girmek bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık kuyuya girmek ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına inanılır.

Rüyada karanlık odaya girmek sorunlarına da çözümler bulacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlık tünele girmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve hiç beklenmedik bir çıkış yapılacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments