Rüyada karanlıkta sigara içmek

Rüyada karanlıkta sigara içmek ağız tadının da kaçacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına yorulur.

Rüyada karanlıkta sigara içmek gördüyseniz:

  • Yanıltıcı kişilerle söz konusu olabilir.

Rüyada karanlıkta sigara içmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalettir.

Rüyada karanlıkta su içmek mutluluğu ve huzuru yakalama fırsatına ve şansına sahip olacağına, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada derste sigara içmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına işaret eder.

Rüyada namazda sigara içmek allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada üst üste sigara içmek gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, adının her yerde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada naneli sigara içmek yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, siyasi bir nedenle girilen bir hapishane ise de bazı kimselerden kötülüğe maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada ölüyle sigara içmek kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine inanılır.

Rüyada sigara içmek istemek yardımsever ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yoluna adım atılacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments