Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kısmetlerinin artacağına, geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek gördüyseniz:

  • Sezgilerinizin öne çıkması işinize yarayabilir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine delalettir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa koşmak hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlık yoldan aydınlık yola çıkmak allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa çıkmak çok huzurlu bir aile ortamında yaşayacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına alamet eder.

Rüyada karanlık ve aydınlık görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına işaret etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa girmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada aydınlıktan karanlığa geçmek ödeme güçlü çekeceğine, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada aydınlık yolda yürümek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments