Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek çok mutlu ve huzurlu olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, pek çok açıdan moral bulunacak güzel bir döneme girileceğine, onlara sanat öğreteceğine, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara yılanın ısırdığını gördüyseniz:

  • Yılbaşı planlarınız arkadaşlık ilişkilerinizin pekişmesini sağlayabilir.

Rüyada kara yılanın ısırdığını görmek sağlıklı, rahat bir hayat süreceğine, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine inanılır.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, bir süre durulmayan olayların ve halledilemediği için sürüp giden meselelerin ortaya çıkacağına delalet eder.

Rüyada kara böceğin ısırdığını görmek bunun sonuçlara ve kişinin elde edeceği galibiyetlere de negatif şekilde yansıyacağına, çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kara kedi ısırdığını görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, sürekli ağlamaklı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kara köpeğin ısırdığını görmek kişinin artık rahat bir nefes alacak kadar iyi bir duruma geleceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine alamet eder.

Rüyada kahverengi yılanın ısırdığını görmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına işaret eder.

Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek rahatının ve gelirinin artacağına, ilk etapta durumu kaldıramayacağına delalettir.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments