Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek

Rüyada yılanın kendini ısırdığını görmek yeni hobiler edinileceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, para ve zaman ayıracağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada yılanın kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerle ilgili bir fırsatı kararsızlığınız yüzünden kaçırmanız olasıdır.

Rüyada parmağını yılan ısırmak kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, yaşamına bakacağına işaret eder.

Rüyada kobra yılanının ısırdığını görmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına alamet etmektedir.

Rüyada su yılanı ısırdığını görmek hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına inanılır.

Rüyada su yılanının ısırdığını görmek işlerin çok kolay şekilde yürüyeceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına delalet eder.

Rüyada kara yılan ısırdığını görmek ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hataların büyük belalar getireceğine inanılır.

Rüyada elini yılan ısırmak mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok sayıda borca gireceğine delalet eder.

Rüyada siyah yılanın ısırdığını görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments