Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, hedeflere ulaşılacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada üzüm ve üzüm bağı gördüyseniz:

  • Sempatikliğiniz ilgi çekiyor.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek mutlu zamanlar geçireceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kara üzüm bağı görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz üzüm bağı görmek eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, haramdan uzak durup, allah’a dua edeceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, muradın yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üzüm bağı dikmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada üzüm bağı sulamak hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada üzüm bağı görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments