Rüyada yeşil üzüm bağı görmek

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine inanılır.

Rüyada yeşil üzüm bağı gördüyseniz:

  • İşinizi veya sağlığınızı ilgilendiren değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada yeşil üzüm bağı görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada beyaz üzüm bağı görmek dertlerin bölüşüleceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına alamet eder.

Rüyada kara üzüm bağı görmek planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurumuş üzüm bağı görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kuru üzüm bağı görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine işaret eder.

Rüyada üzüm bağı satın almak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, hararetli olayların meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada üzüm bağı görmek rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine delalettir.

Rüyada üzüm ve üzüm bağı görmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments