Rüyada kara suda yüzmek

Rüyada kara suda yüzmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, çalışmalarının yarıda kalacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada kara suda yüzmek gördüyseniz:

  • Seçimler yapmalısınız.

Rüyada kara suda yüzmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına işarettir.

Rüyada suda kara yılan görmek sonrasında konuşarak sorunları çözeceğine, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına inanılır.

Rüyada kara denizde yüzmek yeni yollara girileceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, istediği gibi bir geleceğe sahip olacağına delalet eder.

Rüyada kara sularda yüzmek çevresindeki insanlardan biri ile hayırlı bir adım atacağına ve sonrasında dünyaevine gireceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına yorulur.

Rüyada karanlikta yüzmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı suda yüzmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada soğuk suda yüzmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, şanssızlıkların bir türlü sona ermeyeceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments