Rüyada karanlikta denizde yüzmek

Rüyada karanlikta denizde yüzmek sözleri tutulacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine, tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada kara denizde yüzmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder rüyada felaketten kaçmak büyük üzüntüler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada karanlikta yüzmek haneye nifak gireceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada kara suda yüzmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına alamet eder.

Rüyada kara sularda yüzmek kazancının da eksilmeyeceğine, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde kara yılan görmek çocukları olması halinde de ideal bir ebeveyn olarak parmakla gösterileceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret eder.

Rüyada karanlikta deniz görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlikta denize girmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments