Rüyada suda kara yılan görmek

Rüyada suda kara yılan görmek para sıkıntısının olmayacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, isteklerine kulak vereceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, onlardan ayrı kaldığı zamanlarda çektiği acıların da unutulacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına delalet eder.

Rüyada suda kara yılan gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada suda kara yılan görmek masabaşı bir işe girileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara suda yüzmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Rüyada kara yılan tutmak aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, elinize para geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun içinde kara yılan görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölü kara yılan görmek bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, itibarın sarsılacağına yorulur.

Rüyada büyük kara yılan görmek müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada kara yılanlar görmek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına inanılır.

Rüyada evinde kara yılan görmek inanç konusundaki eksiklikleri çevresindeki bilgili ve ilim sahibi kimselerden öğrenerek daha da iyi bir insan olmak isteyeceğine, ekonomik şartlarının iyileşeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments