Rüyada kara denizde yüzmek

Rüyada kara denizde yüzmek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, dertlerinden kurtulacağına, borçlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada kara denizde yüzmek gördüyseniz:

  • Evinizi, yaşadığınız yeri veya ailenizi ilgilendiren kararlar almaktan kaçınmalısınız.

Rüyada kara denizde yüzmek kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına alamet eder.

Rüyada karanlikta denizde yüzmek önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, güzel bir iş fırsatına alamet eder.

Rüyada karanlikta yüzmek aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kara sularda yüzmek içine düştüğü kötü durumlardan kısa zamanda kurtulacağına, hasretliğin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara suda yüzmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, verimli işlere gireceğine inanılır.

Rüyada denizde kara delik görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine inanılır.

Rüyada denizde kara yılan görmek hayatının olumlu yönde devam edeceğine, sıkıntılarının ve sorunların yakın bir zaman içinde eline geçecek olan para ile sona ereceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlikta deniz görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments